• English
  • Română
  • Deutsch

RAP Instal – Despre noi

Aflată în componența RAP Group, RAP Instal se axează pe furnizarea de soluții complete, pentru orice tip de sisteme de instalații pentru hale industriale.

Avand o experiență de peste 10 de ani în domeniul sistemelor de instalații pentru hale industriale, datorită echipei noastre profesioniste și celor peste 50 de proiecte finalizate, ne putem prezenta ca fiind partenerul ideal pentru proiectarea, consultanța și implementarea proiectelor dumneavoastră, desfașurate atât pe teritoriul Romaniei, cât și în afara ei.
Pe baza experienței profesionale a echipei noastre și a parteneriatelor cu furnizorii noștri, suntem capabili să oferim soluții complete de instalare: proiectare, consultanță și implementare. RAP Instal furnizează o gamă largă de instalații pentru hale industriale, de la instalații electrice – instalații de cureți slabi și instalații de curenți tari, la instalații mecanice – instalații HVAC, instalații sanitare, instalații de stingere a incendiilor, instalații de aer comprimat sau vacuum.
Clienții noștri beneficiază de avantajul achiziționării serviciilor integrate, într-o abordare unitară, apeland la o companie care raspunde individual si/sau integral de execuția lucrărilor și prestarea serviciilor solicitate.

Scopul nostru
Scopul nostru este de a oferi fiecărui client un proiect sigur, la timp, în limita bugetului și realizat cu mare atenție la detalii!

Activitatea noastră
Activitatea Rap Instal include: consultanță, proiectare, execuție, mentenanță și service pentru instalații interioare și exterioare pentru construcții civile și instalații pentru hale industriale.

DEDICAȚI SIGURANȚEI

RAP Instal este o firmă autorizată ANRE-ISO.
Rap Instal consideră că orice accident poate fi prevenit!
Ne putem mândri cu 0 accidente de muncă pe șantierele noastre!
Avem propriul department de SSM, MEDIU ȘI CALITATE care a dezvoltat un program eficient de siguranță, bazat pe cerințele standardelor ISO 45001:2018, ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 și ISO 18001:2007

Group

Experți în sistemele de instalații